TOPOGRAF .CAT

Realització de planols per topografia


Necessita saber la millor ubicació per un nou negoci que vol endegar? Nosaltres li analitzem la millor situació d'aquest utilitzant anàlisi multicriteri de diversos factors com ara l'existència de competència a prop. Un cop localitzades les zones òptimes busquem els locals que hi han disponibles a la zona d'estudi.

Té un local i vol saber quin seria el negoci idoni? Analitzem quines son les mancances de la zona i li proposem la millor opció.

Aquests son dos exemples del que podem fer amb les eines d'anàlisi SIG . Consulti'ns per a qualsevol tipus d'anàlisis geogràfic o mediambiental.

Realitzem també cartografia temàtica de qualsevol tipus, creació de capes de SIG (dibuix i base de dades) i correcció d'errors de capes existents.


Contacti amb nosaltres i consulti'ns sense compromís
mapa de vigor d'una vinya

español
segueix-nos a twiter

curs topografia a mida

Manual de Topografía Práctica

TOPOGRAF topografia escaner 3D PLANOLS SIG cursos topografia a mida DELINEACIO replantejament planol GIS Barcelona GML pressupost


© topograf.cat . Topografia Topograf Planols Escaner 3D Cursos de topografia a mida Delineant Replantejament GIS SIG Planol Sistemes d'informació Geogràfica GML Cadastre Registre Barcelona Pressupost